De kracht van Reiki

Mogelijkheden
om laagdrempelig
met mij te werken

Laat je onderdompelen
in de magie van Reiki


Wil je graag kennismaken met de kracht en magie van Reiki?  Wil je dat graag op een laagdrempelige manier kunnen doen, los van een traject of ander soort commitment? Dan ben je op de juiste plaats! Je kan namelijk ook losse Reiki sessies bij mij boeken zodat je zelf kan bepalen hoe vaak en wanneer jij een moment voor jezelf kiest.  Ideaal om jezelf en ook een geliefde mee te verwennen!

Reiki van op afstand

De helende kracht van Reiki ontvangen in je eigen cocon zonder jezelf te hoeven verplaatsen. Dicht bij jezelf met grootse effecten!

Reiki coaching

Gesprekstherapie/coaching gecombineerd met de kracht van Reiki. Twee ijzersterke tools om jou dichter bij je innerlijke bron te brengen om van daaruit te kunnen leven.

Reiki ceremonie

Reiki beleving deluxe! Een ceremonie waarbij diepgaande gesprekstherapie wordt gecombineerd met een volledige Reiki behandeling.

Plan jouw Reiki beleving


Er is voor ieder wat wils!  En dat is net de kracht van Reiki.  Het is zo sterk en heeft een werking die veel verder gaat dan wij kunnen bevatten met ons menselijke brein.  Zo kan deze energie ook op afstand in gezet worden, gebruikt worden om nieuwe intenties te verankeren, oude gewoontes af te leren, jezelf te helen en nog zoveel meer!  Wat houden de verschillende sessies in:
Tijdens een afstandsbehandeling blijf jij lekker thuis (of waar je jezelf ook bevindt) en laten we de energie het werk doen.  De healing kiest zelf hoeveel tijd ze nodig heeft, maar je houdt best rekening met een uurtje (en eventueel wat extra) tijd voor jezelf.  Na de behandeling stuur ik je nog het kaartje dat ik voor jou mocht trekken en een aantal voiceberichtjes met wat ik heb mogen ervaren.  Lekker laagdrempelig, maar zeker niet minder krachtig!
Een coaching met Reiki is eigenlijk exact wat het zegt dat het is; we hebben een gesprek waarin jij gecoacht wordt en waarbij we afsluiten met het verankeren van de verkregen inzichten of een specifieke affirmatie met de helende kracht van Reiki.  Zon' coaching met Reiki vraagt ongeveer een uur van je tijd. Deze kan trouwens zowel op afstand als fysiek!  Een zeer krachtige combinatie om aan jezelf te werken!
De Reiki ceremonie omvat veel ingrediënten die samen het ideale recept vormen voor een diepgaande transformatie en verdere integratie nadien.  Er wordt gebruik gemaakt van gesprekstherapie, maar ook aromatherapie komt aan bod, een uitgebreide Reiki behandeling, de kracht van kruiden in de vorm van thee en de tarot- en orakelkaarten mogen ook zeker niet ontbreken tijdens deze ceremonie.  Er is zowel een voor- als nagesprek voorzien en deze ceremonie vraagt minstens 2 uur van jouw tijd.  Je gaat naar huis met een vernieuwd gevoel én een roller gevuld met de oliën die we tijdens de ceremonie hebben gebruikt.  Een ware investering in jezelf!


Kies jouw eigen Reiki sessie

Boek een losse sessie of maak gebruik van een abonnementsformule waarmee je voordeel kan doen!
Reiki werkt in verschillende lagen en is des te krachtiger als je het regelmatig toepast!

Reiki op afstand

Eenmalige afstandsbehandeling € 66
Vijf beurten afstandsbehandeling € 222
Tien beurten afstandsbehandeling € 555

Coaching met Reiki

Eenmalige coaching + Reiki € 77
Vijf beurten coaching + Reiki € 333
Tien beurten coaching + Reiki € 666

Reiki ceremonie

Eenmalige Reiki ceremonie € 122
5 beurten Reiki ceremonie € 555
10 beurten Reiki ceremonie € 1111

Wat kan Reiki voor jou betekenen?

Meer over de
werking van Reiki

Reiki is levensenergie.  Door te werken met Reiki vertrouw je erop dat deze levensenergie gaat naar waar deze het meest nodig is.  Reiki werkt in lagen en raakt telkens aan dat wat aangeraakt kan en mag worden.  Daarom is het vaak wenselijk om in een soort van traject of met herhalende intervallen met deze helende vorm van energie aan de slag te gaan.  Herhaaldelijke sessies met de kracht van Reiki zorgen voor een diepgaande en transformerende werking.  Reiki werkt op zowel psychisch, spiritueel, emotioneel als op fysiek niveau.  Dat maakt Reiki zo geschikt voor verschillende doeleinden.  Daarnaast is het niet onbelangrijk te begrijpen dat alles energie is, dus ook ziektes en fysieke klachten ontstaan vanuit energie.  En daar komt Reiki goed van pas!  Als helende energie die gaat waar nodig, waar de tijd rijp voor is, in de lagen die al aangeraakt en geheeld mogen worden.  Met Reiki kan je echt helemaal tot jezelf komen.  In alle ontspanning en rust, in alle zachtheid ervaar je de kracht van deze energie en kom je terug uit bij wie jij altijd al geweest bent.  Dit vraagt om inspanningen, inzichten, spiegelmomenten en zoveel meer, maar je wordt er steeds in gedragen, in alle liefde die Reiki met zich meebrengt.  Het is raadzaam om jezelf toe te leggen op regelmatige basis de helende kracht van Reiki toe te passen zodat jij helemaal kan landen en vanuit jouw eigen innerlijke bron kan leven.

Vertrouwen

Reiki vraagt om te vertrouwen dat je krijgt wat je nodig hebt. Om te vertrouwen op de energie en het universum.

Transformatie

Vanuit dat vertrouwen kan Reiki jouw leven transformeren en je een heel nieuwe zelf doen ontdekken!

Innerlijke bron

Reiki neemt je mee op reis naar je innerlijke bron. Naar wie jij werkelijk bent en leert je van daaruit te leven.

Reiki daagt jou uit om diep te gaan, om jezelf over te geven en te vertrouwen. Om los te laten en te omarmen. Om te zien en te verzachten. Om jezelf terug te vinden en te leven vanuit jouw innerlijke bron.

Ik help je graag kiezen welke vorm voor jou het meest resoneert!

Waarvoor staat Sterre?

Zachte kracht

Achter al mijn zachtheid zit een grote kracht. Ik deins er niet voor terug om je een spiegel te geven of "vervelende" vragen te stellen die je triggeren. Af en toe de nodige kick in the butt kan je van mij verwachten. Maar altijd in heel veel zachtheid.

Vrouw van vlees en bloed

Ik ben zelf een mens en het is niet omdat ik als energetisch therapeut aan de slag ben dat ik geen processen meer doormaak. Als Reiki Master sta ik des te meer in het leven als blijvende student van het leven en het universum.

Plezier is belangrijk

Jezelf helen en door processen gaan is ontzettend krachtig en mooi om te doen. Ik sta mezelf toe om me hieraan over te geven. Echter is er geen einddoel om naar te streven, dus heb vooral plezier! Wees mens op de meest leuke manier dat jij mens kan zijn!

Lieve woorden

Please install or update premium version for activating this premium widget.

Ontdek de kracht van Reiki al vanaf € 66
en merk voor jezelf wat deze
helende energie voor jou kan betekenen!